Real Techniques Dou-fiber collection

DSCN2188

Jag använder mig mycket av real techniques brostar eftersom jag tycker att de känns lyxiga och är lätta att arbeta med. Det finns en hel del olika borstar att välja mellan och de är riktigt snygga! Det här är ett set med tre borstar och är mitt senaste inköp av märket. Dou-fiber collection är till för att det ska vara lätt att applicera produkt på ansiktet. Resultatet blir väldigt lätt som gör att det är enkelt att bugga upp den kontrast som man vill ha. De här tre borstarna är i limited edition och finns bland annat på Eleven tror jag.
DSCN2197
DSCN2191

Duo-fiber face brush: är till för applicering av puder. Borsten är väldigt mjuk (läs: väääääldigt mjuk). Eftersom den är så mjuk kan det uppfattas som att pudret inte fäster i ansiktet men puder ska som sagt inte synas utan bara hålla sminket på plats. Det är alltså ingen borste man kan applicera mineralfoundation med, då får man nog hålla i evigheter. Jag har inte använt mig av denna så mycket så jag har tyvärr inte så mycket att säga borsten men jag ska testa den mer så småningom.

Duo-fiber contour brush: är som det låter en borste till för countoring, de vita långa strånen gör det väldigt enkelt att applicera produkt med när man vill ha skugga i ansiktet eftersom resultatet inte blir så skarpt om man har en väldigt pigmentarad bronzingprodukt. Jag ÄLSKAR den! Det är svårt att få ett fult resultat och jag skulle inte vilja byta ut den.

Duo-fiber eye brush: är en borste som man till exempel kan lägga ögonskugga med, resultatet blir väldigt lätt och med denna kan jag använda till ögonskugga och jag vill ha lite en vardag för att markera ögat lite. Tex. lite skugga i globlinjen. Den är också en väldigt bra ”blending”borste ifall jag vill sudda ut skarpa linjer när jag lägger ögonskugga. Jag kan också använda den när jag vill försiktigt lägga lite puder på min ögonskugga så att den sitter hela dagen.

Over all är jag väldigt nöjd med borstarna kan kan rekommendera dom till andra. Tänk på att det är limited edition så vänta inte för länge!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>