VS nyheter på eleven

Namnlöst-4

 

Ingen kan ha missat att Victoria Secret ska komma till Stockholm. Dock tror jag att hysterin har lagt sig redan så tror inte det blir en så stor grej. Tycker dock att butiken på Arlanda flygplats är väldigt mesig så det ska bli spännande och se hur stor denna kommaer att bli. Jag tycker dock att deras priser är väldigt höga jämfört med till exempel USA. Jag äger inte så många produkter frå VS men bussprayen ”Beachsexy” på bilden är jag lite sugen på. Kanske ska kika in på VS när jag åker till London nästa vecka.

Jag minns att jag köpte en bh när jag var inne på VS i USA och den höll sig inte fin så länge. Folk tror nog att det är bättre kvalitet än var det egentligen är. Dock så är deras dofter magiska men börjar nu bli väldigt uttjatade hehe.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>