The Balm Mary-Lou manizer

DSCN2226 DSCN2227 DSCN2229

Mary-lou manizer från The Balm har blivit en väldigt omtalad produkt på senaste tiden. Jag kunde inte hålla mig och beställde hem en egen. För er som inte vet så är det en hilighter till ansiktet. Den kan också användas som skimmer och ögonskugga. Jag har hunnit använda den några gånger och jag gillar den verkligen. Det första misstaget jag gjorde var att ta på alldeles för mycket produkt på borsten och det resulterade i att jag vart helt guldig i ansiktet. Hilightern är alltså väldigt pigmenterad och man behöver bara ytterst lite för att man ska få rätt mängd.

Jag älskar förpackningen då den är smal och får lätt plats i sminkväskan. Det finns också en spegel i locket och är bra ifall man ska sminka sig nåstans där det inte finns spegel. Jag tycker att produkten känns väldigt lyxig och prisvärd och kostar runt 200 kronor. Jag köpte min från eleven.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>