Maybelline color drama

images (4) images (5)

 

 

 

 

Är extremt sugen på att prova på Maybellines nya kolletion av läppennor. Jag är inget stort fan av läppglans och många läppstift då jag tycker att det kladdar och håret fastnar i ansiktet. Men med dessa läppennor ska det förhoppningsvis gå bra! Ska nog köpa mig en färg nästa vecka då jag kommer till London. Det känns som att just smink är väldigt billigt där så jag ska passa på att köpa lite produkter jag har kikat på.

Ha det bra!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Maybelline color drama

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>