Iphone 6?

DSCN2262 DSCN2265

Jag blir TOKIG på min Iphone. Nu när det har blivit liite kyligare ute så bestämmer den sig för att lägga av så fort jag kommer utanför dörren. Här om dan gick jag ut på en promenad med hunden och lyssnade på musik, tror du inte mobiljäveln lägger av efter två minuter för att det tror att den behöver laddas även fast den hade nästan 40 procent. Varje vinter krånglar mobilen men den har ändå hållit väldigt länge för att vara en Iphone 4s. Jag köpte den för snart tre år sedan och den har bara åkt in på lagning en gång då jag tappade den i asfalten och skärmen sprack. Funderar dock på att köpa Iphone 6 inom kort om den krånglar allt för mycket i vinter. Helt seriöst så stänger den av sig direkt när jag tar ur den i fickan om det är minusgrader ute.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>