Jobb

DSCN2273

Hejsan!

Sitter nu i mitt rum och inte gör någonting. Jag är lagom trött efter ett pass på nio timmar på dagis, gjorde mitt första vikariepass idag och det gick riktigt bra. Att jobba med små barn är underbart, inte en enda lugn stund och de är så glada! Idag fick jag också reda vilket jobb jag fick i vinter och det blir liftvärd för min del. Det ska bli riktigt kul att träffa många nya människor och vara ute i fjällmiljö varje dag! Jag börjar i december då liftarna drar igång så innan det får  jag hänga på dagis ett tag till :) Men snart kommer snön! Är inte så långt kvar för oss som bor i fjällen 😉

I helgen har jag inga planer alls så det blir nog en myshelg. Nu ligger min hund i sängen och väntar på att jag ska leka med henne, därav den äckliga leksaken i sängen.

Ha en mysig fredag”

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>