Orofluido

DSCN2250

En hårolja som jag använt så länge jag kan minnas är denna hårolja från Orofluido. Den lägger sig jättebra i håret och det blir superglansigt! Man måste vara väldigt noga med vilken sort man köper beroende på vad man har för hårtyp. Det finn en lite lättare variant för de som har tunt hår och en tyngre för de som har tjockt hår. Om den som har tunt hår köper den tjocka så kan håret bli helt platt och kännas tungt och fettigt. Samma gäller de som har tjockt hår fast tvärt om, man uppnår inte maximalt resultat.

Det som jag tycker är dåligt med produkten är att som jag fattar det ingen vårdande olja utan bara en olja för stajling. Jag vill gärna ha en vårdande men bra olja så funderar på att byta ut denna. Om ni har några tips så välkomnas det varmt! Jag funderar på en ny olja från Disp som är helt ren från alla onaturliga ingredienser men den är ganska svår att få tag på eftersom jag inte vill köpa den på internet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>