Packar

DSCN2296 DSCN2298

Packar för fullt nu till London. Jag och mammsen kör på en mor och dotter resa till storstaden! Det ska bli riktigt mysigt att bara åka med mamma 😉 Vi åker imorgon på natten, planet går tidigt på morgonen så att vi får så mycket tid i London som möjligt. Vi åker från Gardermoen istället för Arlanda då Norges flygplats ligger mycket närmare oss än Arlanda. Dock så måste vi ha god tid på oss då de håller på och spränger vägar för fullt där. Det ska iallafall bli riktigt kul, jag har varit i London två gånger förut. Nu ska jag också träffa två kompisar som är aupair där :)

Ha det bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>