Stadium Outlet

DSCN2293 DSCN2295

Köpte nyligen dessa på Stadium outlet som vi har här i Sälen. Det är en butik med massor av prissänkta kläder/skidor/mm från Stadium. Man kan tro att det bara är skit som är kvar men det finns faktiskt hur mycket som helst och det är som att gå i en vanlig stadium butik fast med myycket större utbud. Så kika in där om ni åker upp hit nån gång! Där köpte jag dessa supermysiga underställsbyxorna. De är verkligen hur mjuka och tjocka som helst! Orginalpriset är 800 men jag fick den för 400, hur bra? Slängde med ett par rosa raggsockor också, det kommer att behövas snart. Dem gick på bara 29 kronor.

Ha det bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>